Home
NederlandsFran├žaisEnglishDeutsch
TV
LOADING CONTENT...
 
Evenementen

Prikkelend aanbod brengt jeugdige geesten naar sfeervolle hoogten.
Muziekfestivals, een kleurrijke carnavalviering, een energieke sfeer en een onophoudelijk aangepast uitgaansaanbod maken Knokke-Heist tot een bijzonder levendige badplaats. Een paar voorbeelden? Het jaarlijkse, gratis, rock- en popfestival Kneistival, of het knetterende Internationaal Vuurwerkfestival en het sfeervolle wereldmuziekfestival World Bolle of de zo gezellige Folkloremarkt…. Altijd in beweging en barstensvol energie. Maar evengoed stil en rustig, als je dat wilt.

 
Internationaal fotofestival 2014
30 maart, 2014- 09 juni, 2014, 10.00 - 19.00 - Cc Scharpoord, Meerlaan

Vanaf maart tot en met begin juni is Knokke-Heist opnieuw het mekka van de fotografie. Zes tentoonstellingen tonen een flits van de hedendaagse fotografie.

De ambassadeur van het Fotofestival is Martin Parr. Sinds 1994 lid van Magnum Photos. Het werk van Martin Parr maakt deel uit van de buitententoonstelling, Haute Africa.

In het Cultuurcentrum Scharpoord is werk te zien onder de noemer Unknown Masterpieces. Met deze tentoonstelling krijgt het publiek een staalkaart te zien van de beste actuele Belgische fotografische praktijken. Fotoreeksen die het meer dan waard zijn om getoond te worden.

Vanaf 16 mei wordt de tentoonstelling aangevuld met de World Press Photo ’14, de belangrijkste en meest prestigieuze wedstrijd voor professionele persfotografie ter wereld.


van 30 maart t.e.m. 09 juni 2014
dagelijks open van 10.00 tot 19.00

Gratis toegang

Links
Images
website made with love by Mr. Henry