Home
NederlandsFrançaisEnglishDeutsch
TV
LOADING CONTENT...
 


Evenementen
filter de events
januari
februari
maart
april
mei
juni
juli
augustus
september
oktober
november
december
2015
2016
 
Mountainbike Beach Challenge
08 februari, 2015, 10.00 - Strand t.h.v. RBSC Duinbergen

Op zondag 8 februari 2015 organiseert de vzw Stedelijk Sportcentrum Knokke-Heist de 17de editie van de Mountainbike Beach Challenge. De Mountainbike Beach Challenge heeft een zeer gevarieerde omloop in petto waarbij de bikers de volledige kustlijn volgen van in Duinbergen tot aan het Zwin. Tonnen hard en zacht zand, tal van verrassende golfbrekers, de natuurlijke glooiingen van het Zwin en de steile macadamhellingen in Duinbergen,...

 
 
Love Bike & Run
14 februari, 2015, 14.30 - Tuin Cc Scharpoord, Meerlaan

Geliefden en vrienden gaan als duo de uitdaging aan om samen 14 km te lopen en te fietsen op het strand van Knokke-Heist. Een ontspannende tocht met zand tussen de tenen, de haren in de wind, een inspirerend vleugje afhaalpoëzie en een praktische proef als extra pigment.

Iemand van het duo loopt en iemand van het duo fietst met een mountainbike....

 
 
 
Jardin d'Amour
14 februari, 2015, vanaf 13.00 - Tuin CC Scharpoord, Meerlaan

Zin om Valentijn dit jaar op een bijzondere manier te vieren? Kom op zaterdag 14 februari vanaf 13 uur met je grote liefde, prille date of gewoon met je goede vriend(in) naar de tuin van CC Scharpoord, die speciaal voor deze gelegenheid omgetoverd wordt tot een Jardin d’Amour. Een overdekt winters tuinfeest met sfeervolle verlichting, decoratie, vuurkorven, tuinkaarsen en lampionnen....

 
 
 
Carnaval
15 februari, 2015, 14.00 - Centrum Heist

Zondag 15 februari 2015

09.45 - Kerk St.-Antonius: Vissersmis ter nagedachtenis van de verdronken vissers met aansluitend Bloemenhulde op het Vissershuldeplein.

14.30 - Maes-en Boereboomplein:
start van de grote Carnavalstoet met deelname van tientallen praalwagens en duizenden gemaskerden.
Parcours: (onder voorbehoud van wegenwerken) Koudekerkelaan - Bondgenotenlaan, Kursaalstraat, Knokkestraat, Moefe, Pannenstraat,Oversteek Elizabetlaan - Elizabetlaan (Zuidkan), Graaf d'Ursellaan, Elizabetlaan (Noordkant), Herman Lybaertstraat.

19.00 - De Bolle:
Proclamatie en overhandiging van de prijzen aan de deelnemers van de wedstrijd voor wagens en gemaskerde groepen.

Maandag 16 februari 2015

17.00 - 19.00 Sprotjesdag....

 
 
website made with love by Mr. Henry