Home
NederlandsFran├žaisEnglishDeutsch
TV
LOADING CONTENT...
 


Incentives

Voor aanvullende activiteiten zijn de mogelijkheden zo talrijk als divers : ballonvluchten – bowling – cuissetaxritten – golf – initiatie kites – fietsen – Vlaamse volkssporten – water- of strandsporten – bierseminaries – gastronomische cultuurwandelingen – bezoek aan een onderzeeër – Captains dinner – middeleeuwse avond – Dinner Casino – Gallo-Romeins festijn – havenrondvaart – natuurreservaat het Zwin – vlindertuin – stadsritten- en wandelingen – het Zwart Huis - teambuildingactiviteiten ism plaatselijke evenementbureaus : smokkelroute, Murder- en mystery tour, Oldtimer rally, Family Fun, moordspel ..

Voor meer informatie, vul het aanvraagformulier in!

 
Golf

Ervaren golfers kunnen tijdens de week terecht op het golfterrein van Knokke-Het Zoute om een partijtje te golfen. Enkele voorwaarden:
• Lid zijn van een golfclub en uw membership card kunnen tonen
• Een handicap kaart kunnen tonen
• Federatie kaart kunnen tonen
• Championship course (18 holes): max handicap 24
• Executive course (18 holes) : max handicap 36

Zeedijk 660
8300, Knokke-heist / MAP
tel +32(0)50/630 380
fax +32(0)50/630 390
 mice@knokke-heist.be
http://www.zoute.be
 
Golfclinics

The ‘Greens’, hole-in-one, putting, bunker shot, pitches….het zegt u allemaal niet veel? Na een initiatie door een echte ‘Pro’ op één van onze mooiste golfcourses, praat u er vlot over mee. U wordt verwelkomt door de ‘Pro’ van dienst die u een korte introductie geeft. Daarna krijgen de deelnemers de tijd zich individueel te ver(vol)maken. Alles gebeurt uiteraard onder het alziend oog en met de raadgevingen van de lesgevers. Om in schoonheid af te sluiten is er een puttingswedstrijd gevolgd door een begeleide rondleiding. De golfinitiatie is een voor- of namiddagprogramma en neemt +- 2uur in beslag. Een lunch in het clubhuis maakt uw dag compleet.

Zeedijk 660
8300, Knokke-heist / MAP
tel +32(0)50/630 380
fax +32(0)50/630 390
 mice@knokke-heist.be
 
Smokkelaarsdurf

Jaren geleden was de grensstreek tussen Nederland en België ter hoogte van Knokke-Heist een paradijs voor smokkelaars, zo vertelt een oude grenswachter bij de start van het programma. De opdracht luidt: win zoveel mogelijk geld terug uit de handen van de boeven en smokkel het opnieuw over de grens. Met een plan, een routebeschrijving en een som geld op zak, trekken de teams per fiets het weidse polderlandschap in. Onderweg kunnen ze hun startkapitaal laten toenemen door een aantal praktische proeven tot een goed einde te brengen. Aan de grens wordt het team onderworpen aan een proef waarbij ze al hun geld weer kunnen kwijtspelen… een goede tactiek en teamgeest zijn dus van groot belang om de proef te doorstaan. Pas echter wel op voor de “vliegende douane” en de slinkse struikrover die het ook op het geld hebben gemunt.

Zeedijk 660
8300, Knokke-heist / MAP
tel +32(0)50/630 380
fax +32(0)50/630 390
 mice@knokke-heist.be
 
Beach Carrousel XL

Beleef een REUZE strandervaring met hoog fun gehalte! U moet samen met uw team zoveel mogelijk XL schelpen te verzamelen door middel van een reeks MEGA opdrachten in een gezonde, competitieve beach-sfeer. Wat dacht u van een groepstest met o.a. een reuze wereldbol, XL Fishing, het collectief opzetten van een enorme strandstoel en een strandproef met supergrote waterpistolen. Een GIGA-apotheose zorgt ervoor dat de het winnende team als eerste kan shoppen in onze strandwinkel! Voor de rest is er een XL troostprijs voorzien. Voor wie dat wenst kan er nog een groepsfoto bij onze reuze-strandstoel genomen worden. Een leuke aandenken aan dit strandspel zonder grenzen. Elk team start met een verschillende proef. Elke 15 minuten geeft een signaal aan dat er van proef gewisseld wordt. De teams tellen bij voorkeur 4 à 12 personen, het resultaat per team staat centraal. Alle opdrachten worden begeleid door ervaren monitoren.

Zeedijk 660
8300, Knokke-heist / MAP
tel +32(0)50/630 380
fax +32(0)50/630 390
 mice@knokke-heist.be
 
Crazy Trophy

De Crazy Trophy is het mooiste geschenk die een onderneming kan aanbieden aan zijn collega's en werknemers! Afspraak om 10u00 in Knokke aan de surfclubs Riverwoods of RBSC Duinbergen voor een rijkelijk ontbijt op het strand. De groep wordt verdeeld in teams van 6 tot 12 personen. Bent u klaar om een onvergetelijk moment te beleven? Nog een koffietje voor de start? De ranking wordt bepaald na alvorens enkele proeven op het strand uit te voeren.
Het eerste team maakt zich klaar en ... GO!! Beginnend per fiets, nadien per Go-car, segwayn helicopter, pocketbike, met de speedboten... De eindstreep komt in zicht! Ongelooflijk! Reeds 5 uur verstreken en de tijd is voorbijgevlogen... Was dit een droom? Neen, we zijn goed aangekomen. Met een mojito in de hand, relaxen en genieten van de BBQ***. Heerlijk loungen op het terras, het feest kan beginnen, ambiance verzekerd. Deze droom is werkelijkheid!!!

Zeedijk 660
8300, Knokke-heist / MAP
tel +32(0)50/630 380
fax +32(0)50/630 390
 mice@knokke-heist.be
 
Belgian Coast Trophy of Cuissetax Rally

Tijdens deze ‘trophy’ wordt met de typische kustrijwielen, de zogenaamde “cuisse-taxen” of “billenkarren” een parcours afgelegd doorheen de badplaats van uw keuze. Onderweg ontdekt u de belangrijkste bezienswaardigheden alsook de minder gekende mooie plekjes van de stad. De deelnemers worden verdeeld in een aantal teams die elk een stadsplan, een vragenlijst, foto’s en een antwoordkaart meekrijgen. De bedoeling is uiteraard de vragen zo correct mogelijk op te lossen alsook de afbeeldingen op de foto’s in het straatbeeld te ontdekken en hun locatie op de kaart aan te duiden. Via een viertal ludieke praktische proeven (b.v. schattenjacht met metaaldetectoren, reuzeski’s, garnaalpelwedstrijd,…) kunnen nog meer punten verzameld worden.
Nadien wordt alles netjes opgeteld en volgt de prijsuitreiking. Voor de eerste drie teams is er een leuke prijs voorzien (streekproducten) Dit is een echte succesformule: het programma is voor iedereen toegankelijk, laat u de interessantste en gezelligste plekjes van uw favoriete badplaats ontdekken en combineert een aantal ludieke proeven met een gezonde dosis teamspirit.

Zeedijk 660
8300, Knokke-heist / MAP
tel +32(0)50/630 380
fax +32(0)50/630 390
 mice@knokke-heist.be
 
Regatta op zee

Een zeiltocht op zee is meer dan zomaar een beetje dobberen: bij het ontvangst legt de schipper kort het verloop en de basisbegrippen uit van het zeezeilen. U neemt actief deel aan het navigeren en sturen: van het optuigen bij het vertrek in de haven tot het uitrekenen van de
koerswijzigingen in volle zee. Op de terugtocht kan een ‘sprintje’ op zee gehouden worden met de andere zeilschepen van uw groep. Voor de competitiebeesten kan een heuse regatta uitgewerkt worden: elk schip krijgt een bepaalde handicap toegewezen, op volle zee is er de startlijn, weeranalyse, koers- en driftbepaling, wedstrijdleiding, raceboeien, etc. Een eenmalige ervaring. Eenmaal aan land is het dan tijd voor de winnersdrink en stoere zeemansverhalen. Al dan niet bij een mooie BBQ.

Zeedijk 660
8300, Knokke-heist / MAP
tel +32(0)50/630 380
fax +32(0)50/630 390
 mice@knokke-heist.be
 
Raid per buggy 500cc

We vertrekken vanuit Knokke aan uw hotel of aan één van de surfclubs. De buggy’s staan klaar voor een avontuurlijke rally richting Nederland. Deze 2-persoonsmonsters voorzien van een 500 cc motor trotseren alle terreinen en bezorgen u een onvergetelijke belevenis.

Wij voorzien voor elke deelnemer een water -en winddichte jas en broek. Maak je geen zorgen, dit is het moment om je in de modder uit te leven!

Zeedijk 660
8300, Knokke-heist / MAP
tel +32(0)50/630 380
fax +32(0)50/630 390
 mice@knokke-heist.be
 
Mountainbiketochten

Samen met onze trainer ontdek je de prachtige omgeving rondom Knokke, Brugge en de Nederlandse grens.

De geleide tour verloopt langs het strand, duinen, zeedijken, polders en kanalen. Je verkent idyllische sfeerdorpjes als Damme en Oostkerke en doorkruist de plattelandsstreken. U zult versteld staan over de schoonheid van deze gebieden.

Mountainbiken is zeer toegankelijk, je kunt het namelijk zo extreem maken als je zelf wil. We organiseren tours voor beginners tot ervaren mountainbikers, de route passen we aan de vaardigheden van de deelnemers aan.

Voor de recreatieve mountainbiker wordt het vooral fun, gezelligheid en plezier beleven aan het bewegen in de gezonde buitenlucht. De actieve, avontuurlijke mountainbikers gaan voor meer extreme uitdagingen.

Wij zorgen voor de noodzakelijke uitrusting, een sportieve outfit bevelen we aan (handschoenen, sportschoenen, makkelijke kledij...).

Deze activiteit wordt het hele jaar door georganiseerd onder begeleiding van ervaren trainers.

Zeedijk 660
8300, Knokke-Heist / MAP
tel +32/50 630 380
fax +32/50 630 390
 mice@knokke-heist.be
 
Luchtdopen & Initiatievluchten te Knokke-Heist

Wie wil er niet eens meevliegen met een helikopter, samen met familie of vrienden? Het is een orgineel geschenk of een opgemerkte incentive, de ideale manier om uw bedrijf voor te stellen! Als u die extra attentie zoekt, dan is een luchtdoop met één van HELIGROUP’s helikopters een must!

Zeedijk 660
8300, Knokke-Heist / MAP
tel +32/50 630 380
fax +32/50 630 390
 mice@knokke-heist.be
 
Segway & RIB Kicks Zeebrugge

Behendigheid en snelheid. Dit zijn de basisvereisten voor deze Segway en RIB experience.
Beide initiaties starten met een uitleg over techniek en veiligheid. Daarna is er volop ruimte om zelf deze avontuurlijke vervoersmiddelen zelf uit te testen.
• De Segway is een zelf balancerend, elektronisch aangedreven eenpersoonsvervoermiddel. Door middel van het gebruik van het lichaam stuurt u dit transportmiddel door de stad voor een stadsverkenning met begeleider. De segway is bovendien milieuvriendelijk. Ze is geluidsarm en energiezuinig, zonder enige uitstoot van schadelijke stoffen.
• Tijdens de RIB initiatie beleeft u een unieke manier om lekker uit te waaien op deze 4X4 van de zee. Spanning en sensatie verzekerd. Nadien kan er een drink voorzien worden of uitgebreide BBQ met zicht op zee.

Zeedijk 660
8300, Knokke-Heist / MAP
tel +32/50. 630 380
fax +32/50. 630 390
 mice@knokke-heist.be
 
Flying CONDOR

De 11 meter lange Condor cruiser staat bekend als de rolls-royce onder de semi-regide boten.
In alle comfort en veiligheid trotseert hij de golven van de Noordzee. Zijn opvallend ranke stroomlijn, gitzwarte kleur en twee stoere 300 pk buitenboordmotoren wijzen op een bijzonder sportief vaarplezier. De snelheid kan immers oplopen tot 55 knopen (100km/u).

Een stevig, elegant gebogen windscherm zorgt ervoor dat u tevens comfortabel uit de wind zit. Geen overbodige luxe gezien de snelheid die de Condor kan realiseren.

Voor uw veiligheid en comfort is de Flying Condor tijdens zijn excursies meestal vergezeld van de Wellcraft Scarab Sport 30!

Met deze 2 boten beschikken wij over een capaciteit van 16 personen per cruise (min. 1 uur/excursie). Elke kapitein heeft een STCW 95 diploma en de boten zijn verzekerd voor de handelsvaart. Daarnaast voorzien wij voor alle passagiers waterdichte jassen, broeken en reddingsvesten.

Zeedijk 660
8300, Knokke-Heist / MAP
tel +32/50 630 380
fax +32/50 630 390
 mice@knokke-heist.be
 
Electric Golfcar Tour

De golfcartour start aan de surfclub Riverwoods, RBSC Duinbergen, RBSC Zoute of vanuit uw hotel. Het strand, de zee en duinen vormen de ideale uitvalsbasis voor ontspanning en dompelen de deelnemers onmiddellijk in een relaxte, sportieve en dynamische sfeer.

Het gezellig terras van de surfclub biedt de deelnemers de mogelijkheid een drankje te nuttigen terwijl ons team de kandidaten verwelkomt. Na een korte briefing verdelen we de groep in verschillende teams.

De verplaatsing met elektrische golfcars laat de deelnemers toe Knokke-Heist ruimer te ontdekken en verhoogt het teamspirit gevoel. Bij aanvang krijg van de teamleader het adres van de eerste stopplaats. Daar los je een vraag op of voer je een opdracht uit. Het antwoord sms je naar de teamleader. Bij een correct antwoord ontvang je de aanwijzingen voor de volgende stopplaats.

Op verschillende stopplaatsen is een degustatie van ee delicatesse voorzien. Benieuwd naar de verschillende stops? Zich extra inzetten is de boodschap.

Spanning, actie en verscheidenheid in de opdrachten zorgen voor ongevergetelijke momenten. Het team dat het eerst aakomt aan de club en de opdrachten heeft vervuld is de winnaar van de Electric Golfcar Tour!

Zeedijk 660
8300, Knokke-Heist / MAP
tel +32/50 630 380
fax +32/50 630 390
 mice@knokke-heist.be
 
Farmer Olympics

Er gaat niets boven het leven in de gezonde buitenlucht! Vele hectares weiland strekken zich voor u uit. De koeien grazen, de kippen lopen op het erf en in de stallen hoort u de varkens knorren. Vandaag maakt u deel uit van het leven op de boerenbuiten. U arriveert op de boerderij en onmiddellijk verschijnt Boer Gust op het erf. Klaas, zijn enige zoon, trouwt vandaag en daarom kan boer Gust niet op de boerderij werken. Hij heeft al wat hulp ingeschakeld, maar lang niet genoeg om de boerderij in dit ‘hoogseizoen’ draaiende te houden. Uw hulp is daarbij zeer hard nodig. Helpt u boer Gust om zijn levenswerk draaiende te houden? U staat nu aan het begin van een teambuilding die u niet eerder heeft meegemaakt. “Lopen over eieren”, “Handje-klap in ’t boerencafé”, “Twee emmertjes water halen”, en nog vele activiteiten die zowel de fysieke als de mentale kwaliteiten van de groep op de proef stellen. Welk team is in staat het leven in de buitenlucht op zijn boerenbest te volbrengen tijdens deze knotsgekke ‘Farmer Olympics’.

Zeedijk 660
8300, Knokke-Heist / MAP
tel +32/50 630 380
fax +32/50 630 390
 mice@knokke-heist.be
 
Sportoase Zwembad Duinenwater Knokke-Heist

Sportoase Duinenwater is geopend! Iedereen is van harte welkom tijdens de week van 08u00 tot 22u00 en in het weekend van 08u00 tot 18u00. Sportoase Duinenwater biedt een uitgebreid aanbod voor iedereen! Zwembadencomplex met een sportbad, instructiebad, spectaculaire glijbanen, uitgebreide wellness, groepslessen, fitness, ...Bekijk het aanbod op onze website! Sportoase Duinenwater is gemakkelijk bereikbaar zowel te voet, per fiets, met de auto of met het openbaar vervoer. Sportoase ligt slechts 1,5 km van het centrum van Knokke en is hierdoor een sportieve opwarming voor wandelaars en fietsers.
Met de bus:
De bus komende van Knokke station op het uur richting Heist komt aan het zwembad om 2 minuten na het uur. Dit van 7 tot 19 uur. De bus komende van Ramskapelle – Heist vertrek om 25 na het uur komt aan het zwembad om 48 na het uur. Dit van 6.25 tot 19.25
Route:
Vanaf het Station NMBS in Knokke , neem je aan de ovale rotonde richting Heist (tussen Station NMBS en eindstation van de tram) de Knokkestraat. Aan de eerste rotonde in de Knokkestraat, na ongeveer 1 km, zie je links van de rotonde het complex Sportoase Duinenwater liggen. Voor fietsers en automobilisten is er een ruime parking voorzien.
Parking
De parking wordt aan een gunsttarief ter beschikking gesteld van de site van Sportoase Duinenwater en Lakeside. Bezoekers die iemand komen afzetten of ophalen kunnen gebruik maken van de "kiss & ride" -zone aan de voorzijde van Sportoase.
De kernwaarden van Sportoase zijn:
• Maximale toegankelijkheid
• Laagdrempelig / eenvoudig
• Hoge kwaliteitsstandaard
• Lange termijnvisie
• Resultaatsverbintenissen
Sportoase streeft naar een maximale toegankelijkheid voor al haar bezoekers! Ook voor personen met een handicap neemt Sportoase de nodige acties om een maximale toegankelijkheid te verzekeren. De volgende voorzieningen zijn in Sportoase Duinenwater aanwezig op de site om de toegankelijkheid voor personen met een handicap te vergemakkelijken :
• Makkelijke toegang tot alle delen van het sportcentrum
• Tweede verdieping is te bereiken met de lift
• Kleedhokjes met bankje voor personen met een handicap
• In elke sanitaire voorziening is er een toilet voor personen met een handicap (elk toilet is uitgerust met een lavabo op rolstoelhoogte en een hulpstang)
• Behulpzaam personeel
• Zwembadlift
• 2 rolstoelen die kunnen gebruikt worden in het zwembad
Hieper de piep hoera! Nu je kinderfeestje nog... Zin om je verjaardagsfeest bij Sportoase te organiseren ?

Zeedijk 660
8300, Knokke-Heist / MAP
tel +32/50 630 380
fax +32/50 630 390
 mice@knokke-heist.be
 
Scarab Adventure

Herinnert u zich nog de serie ‘Baywatch’ met de beroemde Pamela Anderson en Mitch? Voor de kenners: het gaat hier om een Wellcraft Scarab Sport 30!

Deze Amerikaanse boot is een echte legende! Dankzij zijn uitzonderlijke lijn kan hij in alle veiligheid en comfort indrukwekkende snelheden halen, en dat zelfs bij een woelige zee. Oorspronkelijk was deze boot ontworpen voor reddingsacties op zee en snelle interventies. Vandaag wordt hij ook gebruikt voor de sportvisserij op zee.

We hebben in België dan misschien wel niet hetzelfde klimaat als op Hawaï, maar we beschikken wel over een fantastische kust, het grootste windmolenpark ter wereld en een kolonie zeehonden in de Scheldemonding. Wat kan u zich nog meer wensen voor een leuke excursie op zee?

Voor uw veiligheid en comfort is de Scarab tijdens zijn excursies meestal vergezeld van de prestigieuze Flying Condor!

Met deze 2 boten beschikken wij over een capaciteit van 16 personen per excursie (min. 1 uur/excursie). Elke kapitein heeft een STCW 95 diploma en de boten zijn verzekerd voor de handelsvaart. Daarnaast voorzien wij voor alle passagiers waterdichte jassen, broeken en reddingsvesten.

Zeedijk 660
8300, Knokke-Heist / MAP
tel +32/50 630 380
fax +32/50 630 390
 mice@knokke-heist.be
 
Rondrit per Vespa

Ga met een van onze flitsende Vespa’s op verkenning in Knokke, Cadzand, Retranchement en Sluis! Na een korte inleiding over het gebruik van de Vespa laten we u de mooiste plekjes van de streek ontdekken!!!

Uw gids zal uw trip opvrolijken met een vleugje humor of u een woordje uitleg geven over de streekgeschiedenis!

Desgewenst kunnen wij onderweg een degustatie organiseren met oesters, tapa’s of ijsjes. Of we kunnen een quiz, een zoektocht of een andere ontspanningsmogelijkheid voorzien.

Zeedijk 660
8300, Knokke-Heist / MAP
tel +32/50 630 380
fax +32/50 630 390
 mice@knokke-heist.be
 
Sailing Melo Cake

Er zijn 3 soorten mensen zei de filosoof. De levenden, de doden en degene die op zee gaan

En het is op zee dat het team U meeneemt. Het vrije gevoel beleven, de openheid van de zee ervaren, een geweldige manier om even weg te zijn.Aan boord van de melo-cake leren we de zee en haar omgeving zien, horen, ruiken, voelen en smaken.

Teamspirit is een vereiste aan boord. Terwijl U onder begeleiding van de skipper het grootzeil optrekt, zullen de teamgenoten de voorzeilen neerhalen.De stuurman corrigeert de koers. De wind slaat in de zeilen, daarna begint het trimmen van de zeilen om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van de windkracht en de windrichting. Heerlijk is dat!

Je gedachten even de vrije loop laten…Af en toe hoor je een meeuw in de verte, de zon gaat langzaam onder. Tijd om terug te keren.

Onze melo-cake, de naam van onze regatta zeilboot ( 9,5 m) liet al tijdens verscheidene regatta’s zien wat ze in haar mars had. De bijzonder mooi gelijnde zeilboot zorgt voor sportief zeilplezier !

Zeedijk 660
8300, Knokke-Heist / MAP
tel +32/50 630 380
fax +32/50 630 390
 mice@knokke-heist.be
 
Catamaranlessen

Het zeilen op catamaran is niet alleen een van de meeste ecologische vervoersmiddelen, maar de catamarans staan ook bekend om hun hoge snelheden en onvergetelijke sensaties.

Op 1 romp geluidloos over de golven zweven, geeft je tegelijkertijd een zekere rust alsook de nodige adrenaline.

Een ervaren schipper neemt jullie mee op een Hobie Cat 16 voor een zeiltocht voor de kust van Knokke-Heist.

Uiteraard krijgen jullie hiervoor ook de aangepaste kledij (wetsuit, zwemvest en trapeze).

De Catamaran Academy van de Royal Belgian Sailing Club is de referentie op gebied van catamaranlessen aan onze Belgische kust. Zij staan erom bekend steeds te werken met professioneel opgeleide instructeurs, het nieuwste materiaal en hebben een jarenlange ervaring in zeillessen op het hoogste niveau.

Er kunnen in totaal 10 boten met schipper tegelijk ingezet worden om een grote groep de kans te geven het zeilen onder de knie te krijgen.

Zeedijk 660
8300, Knokke-Heist / MAP
tel +32/50 630 380
fax +32/50 630 390
 mice@knokke-heist.be
 
website made with love by Mr. Henry