Home
NederlandsFran├žaisEnglishDeutsch
TV
LOADING CONTENT...
 


Incentives

Voor aanvullende activiteiten zijn de mogelijkheden zo talrijk als divers : ballonvluchten – bowling – cuissetaxritten – golf – initiatie kites – fietsen – Vlaamse volkssporten – water- of strandsporten – bierseminaries – gastronomische cultuurwandelingen – bezoek aan een onderzeeër – Captains dinner – middeleeuwse avond – Dinner Casino – Gallo-Romeins festijn – havenrondvaart – natuurreservaat het Zwin – vlindertuin – stadsritten- en wandelingen – het Zwart Huis - teambuildingactiviteiten ism plaatselijke evenementbureaus : smokkelroute, Murder- en mystery tour, Oldtimer rally, Family Fun, moordspel ..

Voor meer informatie, vul het aanvraagformulier in!

 
Natuurwandelingen Knokke-Heist

Ontdek de natuur in Knokke-Heist voor ervaren stappers aan de hand van onze 19 verschillende natuurwandelingen, waaronder de Zwinduinen, Baai van Heist, Kalfduinen, Zwarte Polder, enz... Deze wandelingen duren +- 3u00. Bij voorkeur laarzen, loep en verrekijker bij de hand.

Uiteraard kunnen wij u ook een bezoek aan het Natuurpark Het Zwin aanbieden met gids of een kennismakingwandeling 'De 7 Zaligheden van het Zwin'

Bezoek Provinciaal Natuurpark “Zwin”
AANDACHT: GEWIJZIGDE TOEGANKELIJKHEID EN BEREIKBAARHEID TOT HET ZWIN NATUURCENTRUM DOOR WERKEN
Vanaf 01.07 tot 31.08.2013 is het Zwin natuurcentrum gesloten
Groepen – uitsluitend op afspraak – reservatie verplicht.
Individuele bezoekers : tijdens de zondagochtendwandeling van 10.00 tot 12.00 uur
of één van onze andere publieksactiviteiten (zie activiteitenprogramma /kalender)

Wandeling: “De 7 zaligheden van het Zwin”
De monolieten van Rückriem vormen de symbolische poort tot Zwinpark en –vlakte enerzijds en de zwinpolders en –duinen anderzijds. Hoe zijn die gebieden ontstaan, wat is de recente geschiedenis en welke zijn de plannen voor de nabije toekomst? We gaan op pad langs duinen, bos, duinpolderweiden, struweel, tot aan het uitkijkplateau thv de bronzen haas van Flanagan. Zwinvlakte en onze 11de provincie, de Noordzee liggen aan onze voeten. Struinend over het strand, langs het vloedmerk, trekken wij richting Zwingeul. Via de schoot van de duinengordel keren wij terug richting Rückriem.

Zeedijk 660
8300, Knokke-heist / MAP
tel +32(0)50/630 380
fax +32(0) 50/630 390
 mice@knokke-heist.be
 
De Wondere Wereld van Mini Horse World

Je kan mini horse world bezoeken met groepen op aanvraag of inhuren voor uw feest zoals communie, bruiloft, babyborrel, verjaardagsfeestje, promotie-acties, kerstmarkten, enz…Via Vakantieplus worden er regelmatig stages georganiseerd tijdens vakantieperiodes. De Amerikaanse miniatuurpaardjes zijn een waar succes en grote publiekstrekker bij elk evenement. Kinderen en volwassenen kunnen gaan wandelen in het bos of op het strand met de paardjes. Niet te vergeten: de paardjes werken heel therapeutisch in de zorgsector. Dit dier vermindert stress, bevordert de concentratie en geeft een gevoel van kameraadschap. Door de paardjes te aaien of ermee te wandelen kan dit een positief en opbeurend gevoel geven.

Zeedijk 660
8300, Knokke-Heist / MAP
tel +32/50 630 380
fax +32/50 630 390
 mice@knokke-heist.be
 
Bezoek Struisvogelboerderij Monnikenwerve Sluis

Struisvogelboerderij Monnikenwerve bestaat sinds 1997 en is in al die jaren uitgegroeid tot een bezoekboerderij met ongeveer 200 Struisvogels. De boerderij is zowel door groepen te bezoeken, maar ook door gezinnen en families. Tijdens de openingsuren wordt er viermaal daags een rondleiding gehouden, er is een gezellige tearoom met terras. In de cadeaushop vindt u de mooie struisvogeleieren, maar ook een prachtige collectie Struisvogellederwaren, Struisvogelvlees, Struisvogelveren etc.

Zeedijk 660
8300, Knokke-Heist / MAP
tel +32/50 630 380
fax +32/50 630 390
 mice@knokke-heist.be
 
website made with love by Mr. Henry