Home
NederlandsFran├žaisEnglishDeutsch
TV
LOADING CONTENT...
 
Kids

Gezegend met maar liefst 12 kilometer zandstrand is Knokke-Heist de gedroomde vakantieplek voor kleine én grote kinderen. Het brede strand en de veilige badzones zijn natuurlijk de eerste aantrekkingspolen voor het jeugdige volkje.
Zwemmen, stoeien, zandkastelen bouwen, windsurfen, vliegeren en zovele strandsporten… Maar ook de zeedijk en de stad bieden aantrekkelijke ontspanningsmogelijkheden.
De siska's met hun hartige wafels en kleurrijke speeltoestellen..en dan hebben we het nog niet gehad over lekkere ijsjes…
Een vakantie is toch maar geslaagd als in ons ook het kind een kans krijgt?

 
Jeugdvakanties
 

Vakantieplus
Vakantieplus biedt elke vakantie tal van vakantie-stages aan verschillende leeftijdsgroepen. De stages bieden activiteiten rond sport, creativiteit, talen behendigheid en vorming; al dan niet met elkaar gecombineerd. Naast wekelijkse stages worden ook toppers aangeboden: activiteiten van hoogstaand niveau of speciale aanbiedingen.
Aanbod kan je terugvinden in de jeugdvakantie-brochure Knokke-Heist, deze brochure kan je downloaden via www.jeugdknokke-heist.be.

Speelpleinwerking
Welkom op de speelpleinen! Hier beleef je de ideale mix tussen begeleid spelen en ravotten. De ganse week kan je spelen, sporten, knutselen, zingen, ravotten en dansen in een leuke omgeving. Ben je ook nieuwsgierig naar de leuke activiteiten die de monitors in petto hebben? Kom dan tijdens de zomervakantie samen met je vriendjes en vriendinnetjes naar De Blekker, De Korenbloem, de Speelpelle of 't Plein. Dolle pret verzekerd!

Ieder speelplein legt zich toe op andere facetten, zodat uw kind vooraf weet waar het terecht kan voor zijn/haar keuze van activiteit:
- 't Plein: fietsen, wandeltochten, knutselen
- De Korenbloem: strand, duinen, ...
- De Blekker: diverse kleuteractiviteiten
- De Speelpelle: sport, spelen, ...

Informatie
Jeugd- en Kunstencentrum De Marge
Edward Verheyestraat 16 tel.: 050 630 800

Cultuurcentrum Scharpoord
Meerlaan 32 tel.: 050 630 430

 
website made with love by Mr. Henry